hurriyet_logoo

Dijital Pazarın Biz Neresindeyiz

PDF

"Dijital Pazarın Biz Neresindeyiz" konferansı, Akdeniz Reklamcılar Derneği (ARD) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) birlikteliğinde ATSO Kültür Salonu'nda düzenlendi.

4 Haziran Salı günü düzenlenen konferansa İstanbul'dan Xuzus Ajans Başkanı Yiğit Karakaş, Skandal Creative Stratejik Planer Rasim Domaç, Medyanet Grup Koordinatörü Metin Güleç ve Turkcell Mobil Pazarlama Müdürü Neslihan Uçar konuşmacı olarak katıldı. Konferansın yönetimi ve sunumunu ise Local Time Ajans Başkanı Arzu Küfündür gerçekleştirdi.

Dijital reklam ve sosyal medyanın reklamcılıktaki yeri ile ilgili sunumlar gerçekleştiren konuşmacılar istatistiki ve teknik bilgiler verdi. Yiğit Karakaş dijital reklamların en ölçülebilir reklam metodu olduğunu belirtirken, Rasim Domaç ise her tür reklamın ilk önce insan ruhuna dokunması gerektiğinin altını çizdi. Reklamın hitap ettiği kitlesine ulaştığı zamanın ve şartların öneminden bahseden Metin Güleç'ten sonra sunumunu gerçekleştiren Neslihan Uçar da, Turkcell'in bu pazara verdiği önemi, yeni geliştirmekte oldukları sistemleri ve yatırımlarını anlattı. Akdeniz Reklamcılar Derneği (ARD) Başkanı Himmet Öcal konferans bitiminde bütün katılımcılara ve konuşmacılara teşekkür ederek; dijital pazarın hızla gelişen, öğrenilmesi gereken koca bir okyanus olduğunu belirtti.

Yorum ekle

Güvenlik kodu